Uslovi Korištenja Biomedicina.eu portala za korisnike
Uslovi Korištenja

Uslovi Korištenja

Pravila (privacy policy)

Uslovi korištenja, odnosno korištenjem internet portala biomedicina.eu , automatski prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati uslove korištenja, te se smatra da su svi korisniciovog portala upoznati sa uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti.

Niti jedan dio ovog portala , ne smije se koristiti u nezakonite svrhe.

Prava autora

Cijeli sadržaj na stranici dominantni.com zaštićen je autorskim pravima. Bilo koja vrsta korištenja sadržaja, kao npr: prodaja, distribucija, kopiranje, moguća je isključivo uz saglasnost ovog portala . Neovlašteno korištenje gore pomenutog, podložno je tužbi.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, može obavijestiti internet portal biomedicina.eu.

Vanjski linkovi

Internet portal biomedicina.eu može sadržiti linkove drugih web portala, uz uredno imenovanje izvora. Obzirom da te web stranice nisu pod kontrolom našeg portala, isti ne odgovara za sadržaj pomenutih.

Reklama

Web portal biomedicina.eu ne snosi odgovorsnost za kvalitet , istinitost sadržaja reklamnih poruka na ovom portalu, obzirom da sponzori nisu u vlasništvu ovog portala .

Također, ovaj internet portal zadržava pravo da svojim korisnicima povremeno pošalje obavijesti i poruke sponzora.

Obaveze korisnika

Internet portal biomedicina.eu ne kontroliše podatke koje razmjenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i porijeklo tih podataka. Naš portal ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih podataka.

Korisnici ovog portala dužni su da se pridržavaju sljedećih pravila:

ZABRANJENO JE:

– objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni,
– lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica,
– distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima,
– namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spamwarezspyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmijeniti ili proslijediti tuđe podatke,
– prikupljanje, čuvanje i distribucija privatnih podataka korisnika/članova internet portala dominantni.com.

Internet portal biomedicina.eu zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja, kao i zabranu (privremenu ili trajnu) korištenja usluga internet portala dominantni.com korisnicima koji su prekršili uslovi korištenja.