NABORANI VRAT, MLITAVE RUKE I OPUŠTENI KUKOVI STVAR SU PROŠLOSTI!
NABORANI VRAT

NABORANI VRAT, MLITAVE RUKE I OPUŠTENI KUKOVI STVAR SU PROŠLOSTI!

NABORANI VRAT, MLITAVE RUKE I OPUŠTENI KUKOVI STVAR SU PROŠLOSTI!


Izgubljena elastičnost, opuštenost kože na rukama, vratu, stomaku i butinama česta je pojava kod žena nakon 45 godina. Strast prema dijetama, drastičan gubitak kilograma, hormonalni poremećaji – sve ovo utiče na stanje kože, jer sa godinama ćelije više nisu u stanju da se oporave tako brzo kao ranije.

Ipak, postoji lek koji, ako se redovno koristi, može zategnuti kožu i vratiti joj elastičnost. Koristite savet koji vam predlaže „Dnevni Magazin“

VEŽBE KOJE POMAŽU ZA ZATEZANJE PROBLEMATIČNIH DELOVA
Ulje kamfora je popularan i efikasan proizvod za negu kože i kose. Koristi se za uklanjanje akni, uklanjanje ožiljaka, peglanje bora i ubrzavanje rasta kose. Zbog svog bogatog sastava i sposobnosti da podstakne obnavljanje ćelija, ovaj proizvod daje odličan efekat u oblogama za mršavljenje i zatezanje kože.

Pažnja! Ulje kamfora ne bi trebalo da koriste pacijenti sa epilepsijom i preosetljivošću na lek.

Kafa (tačnije kofein) je verni saveznik onima čija je koža izgubila elastičnost i počela da stari. Aktivira metaboličke procese, jača, poboljšava elastičnost kože. Sprečava rak kože.

Postoji nekoliko vrsta kozmetičke gline sa jedinstvenim svojstvima: bela, plava, zelena, ružičasta, crvena, crna … Sve imaju izražen efekat zatezanja, ali najpogodnije za smanjenje obima – plava i crna. Glinu možete kupiti u bilo kojoj apoteci.

2 kašike taloga od kafe
0,5-1 kašičice ulja kamfora
2 kašike kozmetičke gline
PRIPREMA I PRIMENA

Razblažite glinu vodom u skladu sa uputstvima na pakovanju. Trebali biste dobiti masu sa konzistencijom guste pavlake.
Dodajte talog kafe i ulje kamfora, promešajte. Količina kamfora je individualna i zavisi od osetljivosti kože. Najbolje je započeti sa 0,5 kašičice.

Nanesite smesu na kožu problematičnih mesta, umotajte telo prozirnom folijom, stavite nešto čvrsto da obezbedite toplotni efekat. Oblog držite 30-40 minuta, a zatim isperite toplom vodom i nanesite hranljivu kremu.

Ciklus od 10 takvih obloga (2-3 nedeljno) vidljivo će zategnuti kožu. Efekat će biti vidljiv već nakon prvog postupka: omražena rastresitost će nestati, a zbog uspostavljanja ravnoteže vlage koža će postati glatka i elastična.

Ovde možete pročitati Kako se jednostvnim vežbama lako rešiti podbratka.

Prijatelji će biti sretni da saznaju više o ovom divnom alatu, podelite članak sa njima!

Preuzeto sa: https://www.dnevni.rs/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *