TINKTUROM PROTIV MIGRENE

TINKTUROM PROTIV MIGRENE – POPIJTE 25 KAPI I GLAVOBOLJA NESTAJE – LAKA PRIPREMA

TINKTUROM PROTIV MIGRENE – POPIJTE 25 KAPI I GLAVOBOLJA NESTAJE – LAKA PRIPREMA

Česte promene vremena, zagušljive prostorije, stresne situacije – ovo je samo mala lista faktora koji dovode do glavobolje. Tužno je, ali svako od nas se s vremena na vreme suoči sa takvim problemom. Bez obzira na uzrok bola, poznato je da je nekim osobama on nepodnošljiv. Šta raditi u takvim momentima?

Prvo što nam padne na pamet su tablete protiv glavobolje. Ali da li ste primetili da nakon nekog vremena one prestaju da imaju željeni efekat ili izazivaju zavisnost, a u nekim slučajevima čak i pogoršavaju situaciju!

S tim u vezi, želeli bismo da vam preporučimo lek protiv glavobolje koji deluje munjevito. I što je najvažnije, njegov sastav je apsolutno prirodan i siguran! Napravite ga i uverite se sami.

BILJNA TINKTURA KAO SPAS OD GLAVOBOLJE
100ml tinkture eukaliptusa
100ml tinkture valerijane
100 ml tinkture majčine dušice
100 ml tinkture gloga
50 ml tinkture patkinog božura
50 ml tinkture peperminta
10 karanfilića
1 kašika meda
10 g mlevenog đumbira
PRIPREMA

Pomešajte sve sastojke u posudi od tamnog stakla i čvrsto zatvorite poklopac. Ostavite da stoji na tamnom mestu 25 dana, s vremena na vreme protresite sadržaj.

Zatim procedite i sipajte u bočicu sa dozatorom kapi.

PRIMENA

Pijte ovaj lek za lečenje glavobolje po 25 kapi 2 puta dnevno – ujutru i uveče. Uskoro ćete primetiti njegovo blagotvorno dejstvo na telo i zaboraviti šta su stalne glavobolje.

Podelite recept za ovaj čudotvorni lek sa svojim prijateljima! Takođe nam recite u komentarima o svojim metodama suočavanja sa glavoboljom.


Preuzeto sa: https://www.dnevni.rs/TINKTUROM PROTIV MIGRENE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *